VOEDT-advies & De Beleefkeuken - voor voeding, begeleiding en workshops

Maike van den Corput
Molenhoek & Heumen

Het is mijn streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met gezonde vitale voeding. Stap voor stap ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Eten volgens de natuurvoedingswijze zorgt ervoor dat je dichter bij jouw natuur komt.

Vers, gezond, gevarieerd en lekker eten is voor iedereen haalbaar. Ook met een klein budget.
Het is mijn streven zoveel mogelijk mensen hierbij te ondersteunen. Ik ga ervan uit dat je, mits je over een gezond gestel beschikt, alles kan eten in de juiste verhoudingen en passend bij jouw lijf. En dat dat voor iedereen anders is.

Praktijk VOEDT-advies leidt je op een actieve, praktische en persoonlijke manier naar meer vitaliteit, waarbij je in eigen tempo gaat ervaren wat gezonde voeding voor jou kan betekenen. We volgen een individueel traject.

De Beleefkeuken is een samenwerking met leefstijlcoach Marieke Kruissen. In onze eigen keuken op landgoed Bergzicht in Heumen, geven we educatieve kookworkshops voor jong en oud, gericht op gezonde leefstijl. Koken met verse, pure seizoensgerichte producten. Met kennisoverdracht in een gezellige, huiselijke setting. Samenwerken door te koken, leren en eten. 

Gezonde voeding moet je kunnen ervaren. Je mag je afvragen: wat VOEDT jou?

Over Maike van den Corput

Mijn naam is Maike. Met een passie voor natuur, gezond eten, buiten sporten en samen met mensen werken naar mooie haalbare doelen in het leven. Het (her)vinden van levensvreugde en vitaliteit.

Hoe is dat zo gegroeid? De afgelopen 20 jaar heb ik op verschillende manieren in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Eerst in als verpleegkundige en later binnen het voortgezet onderwijs als bachelor psycholoog waar ik verantwoordelijk was voor de sociaal emotionele begeleiding van leerlingen tussen 12-18 jaar.

Meermaals heb ik me verwonderd over hoe wij in onze Westerse wereld met voeding en gezondheid omgaan. Vooral curatief, in plaats van preventief. Mijn interesse in (natuur)voeding is organisch gegroeid. Door de jaren heen is 'voeding' mijn rode draad geworden. Want voeden kun je je op vele manieren. Mijn ervaring is dat als er op 1 vlak iets niet lekker loopt, ook de rest stagneert. Ik heb leren kijken naar alle facetten die horen bij een gezond energiek en vitaal lijf.

Met praktijk VOEDT-advies begeleid ik mensen individueel naar een vitale leefstijl, op basis van natuurvoeding. 

Met de Beleefkeuken kan dat op een praktische manier voor jong en oud in eigen keuken.

Het is prachtig om op deze praktische, persoonlijke en huiselijke manier mensen zelfredzaam te maken op weg naar een vitaler leven. 


Praktijk VOEDT-advies & De Beleefkeuken

Maike van den Corput


Molenhoek & Heumen

VOEDT-advies & De Beleefkeuken - voor voeding, begeleiding en workshops