The Art of Kundalini Yoga: Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen

Laura Klinkenberg
Ubbergen

Gecombineerde Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen: zowel privé als in een groep. In de workshops en lessen leer je te focussen op de veilige ruimte in jezelf en leer je om vanuit deze ruimte te handelen en creëren.

Gecombineerde Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen: zowel privé als in een groep. In de privé les krijg je effectieve oefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties gericht op jouw persoonlijke behoeften en niveau. Ik bied ondersteuning en help je jouw doelen te bereiken. In de workshops en lessen leer je te focussen op de veilige ruimte in jezelf en leer je om vanuit deze ruimte te handelen en creëren.

Kundalini Yoga is een krachtige techniek om patronen te doorbreken die je niet langer meer dienen. Je leert om je met je adem te verbinden, zodat je meer verbonden kunt zijn met je intuïtie en kracht, je stem kunt bevrijden en kunt spreken vanuit je hart.

Over Laura Klinkenberg

Met mijn werk en creaties wil ik mensen aanmoedigen om te vertragen, meer bewust te worden en echt te ervaren.

Ik woon en werk in woon-werkgemeenschap de Refter in Ubbergen (bij Nijmegen). Ik begon mijn studie op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, waar ik de ruimte tussen mijzelf en anderen begon te onderzoeken. Een van de belangrijkste vragen in mijn werk is: ‘Hoe breng ik de ruimte tussen mijzelf en anderen – de tussenruimte – in beweging?

Mijn handelwijze kenmerkt zich door volle aandacht voor detail en door grote gebaren. Mijn werk bestaat uit fotografie, sculpturen, sieraden, video’s, design, performances en het vormgeven van ruimtes en vieringen. Daarnaast geef ik gecombineerde Art & Yoga workshops en Kundalini Yoga lessen.

Mijn talenten: creatief, ambitieus, innovatief, nieuwsgierig, ondernemend, diepzinnig, zorgzaam, autonoom, speels.

In de afgelopen jaren heb ik een aantal kunst- en designprijzen ontvangen voor mijn werk. Deze omvatten de prestigieuze GRA Award voor Design voor mijn afstudeerwerk aan de Gerrit Rietveld Academie en de Personal Light fotografieprijs voor mijn werk ‘Leaf You’.


The Art of Kundalini Yoga

Laura Klinkenberg

Rijksstraatweg 37-48
6574AC Ubbergen

Lid van beroepsvereniging

The Art of Kundalini Yoga: Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen