Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22jun 2023
Mindful Heartful Yoga voor Volwassenen / Studenten

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Mindful Heartful Yoga. Open groepsles voor volwassenen / studenten. Mindful Heartful Yoga vormt een combinatie van yoga met elementen vanuit mindfulness en meditatie, heartfulness en hartfocus en yoga nidra.

Mindful Heartful Yoga voor volwassenen / studenten 

Mindful Heartful Yoga vormt een combinatie van Yoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness & meditatie, heartfulness & hartfocus en Yoga Nidra. Het kan regulerend werken en ondersteunen bij het in balans zijn. Het geeft ondersteuning om meer in het nu te blijven, meer naar het hart te luisteren en te vertrouwen op het hart. Van daaruit meer ontspanning en plezier te ervaren en beter om te gaan met spanningen en stressvolle situaties.

Naar aanleiding van een thema zijn we in verbinding, met plezier en niet-competitief in beweging. Er is afwisseling van (flow)yoga(houdingen) met technieken en oefeningen vanuit mindfulness & meditatie (aandacht) en heartfulness & hartfocus (compassie). Aan het einde van de les sluiten we af met een yoga nidra (diepe ontspanning). Tijdens de les is er ook een moment van reflectie in de vorm van een schrijf/tekenopdracht.

De nadruk ligt op beweging, de aandacht, het hart en ontspanning.

De lessenserie Mindful Heartful Yoga geef ik op donderdagavond, van 20.15 - 21.30u, De Bolster, Kastanjehof 51, Nijmegen. 22 juni is een open les. Na de zomervakantie start er weer een nieuwe serie van lessen. De lessenserie start bij minimaal 2 deelnemers, maximaal 8 deelnemers. Tarief open les: 16 euro.

Voor opgave of meer informatie: zie onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. 

Informatie

22 jun 2023 | Na de zomer start er een nieuwe serie lessen, dit is een open les
20.15 - 21.30

Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Inner Spring
Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Mindful Heartful Yoga voor Volwassenen / Studenten