duurzame kledingontwerper en kleur en imagostyliste | Nijmegen

Een nieuwe garderobe uit de kast van...

Vanuit de Honnig werk ik als kledingontwerpster en imago-styliste. Daar kan ik je laten ontdekken welke kleding past bij jou innerlijk en uiterlijke kwaliteiten.

We kiezen voor een mooie balans tussen jouw binnen en buitenkant. Zodat je met zelfvertrouwen kan laten zien welk mooi mens je werkelijk bent en kan doen wat je hart wenst.

Ik kan jou helpen bij het versterken van je persoonlijkheid.
We doen dit door een analyse te maken van je kleur-, stijl-, en figuurvormen.

Jouw persoonlijkheid is een combinatie van meerdere factoren. Hoe mooi is het dan om dat terug te laten komen in je kleding! Ik kijk ook naar je lichaamsvormen, belijning en de structuur en textuur van je huid en haar. Weet je bijvoorbeeld dat je huid, haar en botstructuur gaan stralen als specifieke stoffen en dessins daarop aangepast worden? De contouren van je lichaam en gezicht zeggen alles over de belijning en vlakverdeling van de kleding.

Naast de workshops kleur, stijl, kunst en ciruclariteit ben ik ook een eigen duurzame kledinglijn begonnen van alle kledingstukken die ik heb gekregen. Deze kledinglijn heet de Stijlanalist “uit de kast van.....” Zo kunnen we de wereld weer een beetje mooier en schoner te maken.

Over Tonny van der Linden | Nijmegen

Tonny van der Linden is de naam, 49 jaar, ik ben opgegroeid in Rotterdam, en woon sinds een paar jaar in de omgeving van Nijmegen.

Mijn grootste wens is dat jij de liefde voor je eigen kledingstukken weer terug krijgt. Duurzaamheid betekent voor mij langer doen met je kleding. Dat is belangrijk voor onze planeet en ook voor je portemonnee. Ik ben gek op kleding, mooie stoffen enz. maar laten we ook onze verantwoordelijkheid nemen. Kies voor een stijl, figuur en kleurenanalyse zodat je goed weet wat jouw kleur, pasvorm en persoonlijkheid onderstreept. Zo voorkom je miskopen. Kies voor tweedehands en sunstainable fashion.

Mijn kledinglijn is 99% duurzaam. Alles wat ik gebruik is over of komt uit de kast van..... Ik krijg kleding uit verschillende hoeken. Van verschillende mensen of instellingen die kleding niet willen weggooien maar een volgend leven willen geven.


Foto 10 Tonny van der Linden Foto 15 Tonny van der Linden Klik om te vergroten

de Stijlanalist
Tonny van der Linden


Professionals in de categorie Kleding

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen