Leefstijlcoach Lettie | Nijmegen

Je leefstijl is jouw eigen way of life.
Het is belangrijk dat je je gezond en vitaal voelt. Dat kan alleen als je leefstijl je daar ook ruimte voor geeft. Wil je een burnout voor zijn? Wil je je comfortabel in je lijf voelen? Een goede werk- privé balans? Energie om te doen wat je leuk vindt?
Als je gewoontes wilt doorbreken maar je weet niet hoe en/of je stuit op innerlijke weerstand en/of wilt graag advies, dan kan leefstijlcoaching jou helpen.

  • Coaching omtrent voeding, beweging, ontspanning, mind-set, eigen regie, ontspanning, werk-privé balans, en het functioneel om kunnen gaan met emoties.
  • Een duurzame gezonde en vitale leefstijl d.m.v. een holistische aanpak.
  • Aanpakken van vaste gewoontes en patronen, stapje voor stapje
  • Bewust worden van je belemmeringen en kernkwaliteiten zodat je je weerstand tot verandering kunt doorbreken en je idealen kunt bereiken.
  • Anders gaan ervaren d.m.v. het snel wisselen van denken, voelen en willen.
  • Inzicht in jouw huidige en gewenste situatie d.m.v. De Leefstijl-en Voedingsanalyse.
  • Informatie die afgestemd is op jouw vraag.
  • Samen een concreet en haalbaar plan maken.

 

Over Lettie Kusters | Nijmegen

Ik ben Lettie Kusters-van de Zand en ik werk als Integraal werkend Leefstijl- en Vitaliteitscoach.
Mijn carriere ben ik begonnen als coach in de ouderenzorg. Terwijl ik dit deed maakte ik nog wat uitstapjes richting Shiatsu (onderdeel van de Chinese geneeskunde) en zette ik mij jaren in bij jongeren met epilepsie als vakantievrijwilliger.

Met de paplepel kreeg ik ingegoten hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. En hoewel ik mij hier altijd bewust van ben gebleven, merkte ik dat dit (door welke omstandigheden dan ook) een flinke uitdaging kan zijn. Ik merkte ook hoe groot de invloed van leefstijl is op het hele welbevinden en hoe belangrijk het is dat dit in orde is.

Na een hele zoektocht waarbij ik oude patronen los kon gaan laten, overtuigingen overboord gooide, beren op de weg overwon en oog kreeg voor wat ik daadwerkelijk wilde, besloot ik om mij om te laten scholen tot Integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach bij de Mark Academy (gecombineerde Leefstijlinterventie Coach Academy). Ik vind het erg leuk en interessant om ieder, die uniek is in zijn zijn, te kunnen coachen en maatwerk te kunnen leveren. Niet alleen ieders gewenste leefstijl is anders, ieders route hiernaartoe is anders. Dat maakt Integrale Leefstijl- en vitaliteitscoaching voor mij zo’n mooi vak!


Foto 1 Lettie Kusters Foto 2 Lettie Kusters Klik om te vergroten

Leefstijlcoach Lettie
Lettie Kusters


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!