Gecertificeerd leefstijlcoach Marieke de Wit | Nijmegen

In onze huidige maatschappij ’moeten’ we heel veel, maar vragen ons te weinig af wat we nu echt willen in ons leven. We zien dat onze omgeving continue bezig is en het perfecte leven weet te leiden. We vergelijken ons continue met, in onze ogen, het perfecte plaatje. Oftewel we vergelijken Appels met Peren.

Als leefstijlcoach weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om met alle verleidingen om ons heen om te gaan. Er wordt online veel geschreven over wat (on)gezond is. Door mijn wetenschappelijke achtergrond en persoonlijke aanpak wil ik je laten ervaren hoe fijn een gezonde leefstijl is en (weer) regie te hebben op je eigen leven!

Is leefstijlcoaching iets voor jou?

  • Je wilt weten wat een gezonde leefstijl voor jou betekent
  • Je wilt persoonlijke begeleiding op maat​
  • Je wilt praktische handvatten om je doelen te bereiken
  • Je wilt blijvend gewicht verlies
  • Je wilt je weer fit en lekker in je vel voelen

► Appels met Peren biedt ook leefstijlcoaching aan vanuit de basiszorgverzekering (Gecombineerde leefstijlinterventie).

Appels met Peren is er ook voor de zakelijke klant:

  • Uitvoer van Gecombineerde Leefstijlinterventies
  • Groepstrainingen en workshops
  • Een-op-een coaching van de medewerkers
  • Advies op maat voor een vitaler bedrijf

Over Marieke de Wit | Nijmegen

Marieke de Wit is een gedreven leefstijlcoach die mensen bewust wil maken van alle verleidingen om ons heen. Met haar aanpak geeft ze u praktische handvatten die makkelijk in het dagelijks leven toe te passen zijn. Na haar studie Sport- en Bewegingseducatie is bij diverse bedrijven als Sportkundige aan de slag gegaan. Voldoende bewegen vormt een belangrijke basis, maar voor een gezonde leefstijl is meer nodig. Om haar kennis te verbreden heeft ze daarom de studie tot gecertificeerd leefstijlcoach gevold, waardoor ze ook Gecombineerde Leefstijlinterventies mag uitvoeren. Deze worden vergoed vanuit de basiszorgverzekering.

Haar passie voor leefstijl wil ze inzetten om anderen te helpen om door middel van kleine stappen een gezondere leefstijl aan te nemen. Gewoontes doorbreken is lastig, maar door ook de kleine succesen te vieren en met de juiste hulp zorgt zij ervoor dat het haalbaar is.  

► Marieke is aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN


Foto 2 Marieke de Wit Klik om te vergroten

Appels met Peren Leefstijlcoaching
Marieke de Wit


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!