Doen vanuit Zijn - baan je eigen weg in het veld van onbegrensde mogelijkheden | Nijmegen

Doen vanuit Zijn gaat over innerlijk leiderschap en van daaruit je doelen helder krijgen en realiseren, in verbinding met de wereld om je heen. Ik ondersteun je om meer en meer iemand te worden die stevig met zijn beide benen op de grond staat en zijn dromen waarmaakt. 

Ik bied loopbaancoaching voor iedereen die haar of zijn eigen toekomst op het gebied van werk in eigen hand wil nemen, bijvoorbeeld in een re-integratietraject, bij outplacement, in het kader van verzuimpreventie of een loopbaanbegeleidingstraject. Daarnaast bied ik personal coaching. Als wandel- en struincoach werk ik graag buiten in de natuur, o.a. struinend langs de rivier de Waal en in de uiterwaarden.

Mijn coaching is bestemd voor ieder mens die haar of zijn eigen, unieke (werk)plek wil ontdekken en innemen, om zo optimaal een bijdrage te leveren aan de samenleving en er vreugde en voldoening in te kunnen vinden.

Ik organiseer aandachttraining in de natuur voor managers, medewerkers, teams van bedrijven en particulieren, o.a. op het Struinpad langs de rivier de Waal. Regelmatig organiseer ik een banjertocht in de Ooijpolder en de uiterwaarden langs de rivier. Afwisselend is dit in de vorm van een netwerkwandeling (aandacht meer naar buiten) of een stiltewandeling (aandacht meer naar binnen). Ook organiseer ik banjertochten op maat, voor individuen, teams van bedrijven e.a.

Over Ineke Schaper | Nijmegen

Ineke Schaper (1956) - studie Nederlands, diverse opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording in binnen- en buitenland, waaronder NLP, ITIP, Avatar master, Transformational Presence Coaching en Systemisch Werken. In mijn werk als trainer en coach ondersteun ik mensen om vanuit een dynamisch evenwicht tussen 'doen' en 'zijn' hun eigen weg te vinden en hun innerlijke en uiterlijke doelen te realiseren. Auteur boek: 'Doen vanuit Zijn - baan je eigen weg in het veld van onbegrensde mogelijkheden'. In mijn fijnste jeugdherinneringen ben ik altijd ergens buiten in de vrije natuur, op zoek naar avontuur. Als coach en trainer ben ik nu actief op het gebied van aandachttraining in de natuur voor managers, medewerkers en teams van bedrijven en organisaties. Ik organiseer graag avontuurlijke struintochten o.a. op het Struinpad langs de rivier de Waal. In het interview dat Patrick Kicken in februari 2018 met mij hield hoor je veel meer over wie ik ben, mijn visie en mijn werk:

syoutube/watch?v=3gqiOb71_3s&t=1811s


Foto 1 Ineke Schaper Foto 2 Ineke Schaper Klik om te vergroten

Schaper Vizie
Ineke Schaper


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!