Danscoaching | Nijmegen

In elk mens schuilt een danser en de kunst is om je leven te blijven dansen.

Danscoaching heeft haar uitgangspunt in het lichaam, in het lichaam in beweging en in de wijsheid van het lichaam in beweging. Tijdens een workshop danscoaching kom je door te reflecteren op je eigen dans dichter bij jezelf. De manier waarop je jezelf uitdrukt in dans zegt namelijk iets over jou en als je weet waar je staat kun je je wensen en mogelijkheden daarop afstemmen.
Wat beweegt jou? Waar wil je voor gaan en wat heb je daar voor nodig? Dat zijn vragen waarmee je tijdens een sessie danscoaching aan de slag gaat. In een kleine groep of individueel onderzoek je deze vragen en door nieuwsgierig te zijn naar wat jouw dansende lijf je te vertellen heeft ontdek je je eigen antwoorden. 

Je wordt uitgenodigd om in beweging te komen en te genieten van de ruimte, de beweging, de verbinding en alle sensaties die de dans oproept. Je leert hierdoor vertrouwen op je persoonlijke GPS met bijbehorende bewegingscoördinaten en je ontwikkelt een steeds persoonlijkere levenshouding.

Over Marion Arts | Nijmegen

Het leven kun je dansen en dat wil ik delen. Mijn opleiding tot docent dans heb ik gevolgd aan de dansacademie in Tilburg en daarmee heb ik de basis gelegd voor een leven lang leren en werken vanuit dans en beweging, binnen het onderwijs en daarbuiten. In mijn werk is dans zowel het middel, het gereedschap, als ook steeds het doel.

In dans en beweging ont-moet je jezelf en de ander in 'tussentaal' en zo ontstaat er ruimte voor dialoog, voor nieuwe gedachten en eigen creativiteit.

Ontspannen genieten van dans en beweging vormt de basis van de lessen, trainingen en workshops bij DansDOET en van daaruit kan persoonlijke groei en ontwikkeling plaatsvinden.

DansDOET beweegt, geeft ruimte en verbindt.

Agenda DansDOET

oktober 2018

Danscoaching

MA 01 okt 19.30 uurDans & Bewegingworkshop
Danscoaching

Op maandag 1 oktober ben je welkom bij de workshop danscoaching van DansDOET rond het thema MOED
DansDOET
Marion ArtsNijmegen
Contakids

ZA 13 okt 10.00 uurDans & Bewegingcursus
Contakids

Op zaterdagochtend 13 oktober komt de Contakidsgroep weer bij elkaar. We dansen en spelen één keer per maand van 10:00 uur tot 10:45 uur in Cordium. Wees welkom!
DansDOET
Marion ArtsNijmegen
Danscoaching

MA 29 okt 19.30 uurDans & Bewegingworkshop
Danscoaching

Op maandag 29 oktober ben je welkom bij de workshop danscoaching van DansDOET rond het thema OVERGAVE
DansDOET
Marion ArtsNijmegen

november 2018

Danscoaching

MA 12 nov 19.30 uurDans & Bewegingworkshop
Danscoaching

Op maandag 12 november ben je welkom bij de workshop danscoaching van DansDOET rond het thema VERBINDEN
DansDOET
Marion ArtsNijmegen
Contakids

ZA 17 nov 10.00 uurDans & Bewegingcursus
Contakids

Op zaterdagochtend 17 november komt de Contakidsgroep weer bij elkaar. We dansen en spelen één keer per maand van 10:00 uur tot 10:45 uur in Cordium. Wees welkom!
DansDOET
Marion ArtsNijmegen
Danscoaching

MA 26 nov 19.30 uurDans & Bewegingworkshop
Danscoaching

Op maandag 26 november ben je welkom bij de workshop danscoaching van DansDOET rond het thema RUIMTE
DansDOET
Marion ArtsNijmegen

december 2018

Contakids

ZA 08 dec 10.00 uurDans & Bewegingcursus
Contakids

Op zaterdagochtend 8 december komt de Contakidsgroep weer bij elkaar. We dansen en spelen één keer per maand van 10:00 uur tot 10:45 uur in Cordium. Wees welkom!
DansDOET
Marion ArtsNijmegen
Danscoaching

MA 10 dec 19.30 uurDans & Bewegingworkshop
Danscoaching

Op maandag 10 december ben je welkom bij de workshop danscoaching van DansDOET rond het thema STILTE
DansDOET
Marion ArtsNijmegen

DansDOET
Marion Arts

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Stressmanagement Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen