Verdiepingscursus 'Leven in je Lijf' start 15 april | Arnhem

De verdiepingscursus is geschikt als je de basiscursus Leven in je Lijf hebt gevolgd of op een andere manier al intensiever kennis hebt gemaakt met lichaamswerk. De verdiepingscursus is gebaseerd op de karakterstructuren zoal beschreven in het boek De Maskermaker. In de cursus ga je onderzoeken hoe de ervaringen die je in de verschillende fases van je leven hebt opgedaan, invloed hebben op hoe je nu in het leven staat.

Je gaat gedurende de 10 avonden steeds meer herkennen op welke manier jouw unieke levensgeschiedenis in jouw lichaam terug te vinden is, hoe jouw karakter zich gevormd heeft; met de belemmeringen, valkuilen en de kwaliteiten ervan. Je gaat ontdekken hoe jouw specifieke reacties op anderen hun oorsprong hebben in je levensgeschiedenis. En je kunt ook gaan ervaren dat je oorspronkelijke levendigheid en spontaniteit, die soms verloren lijkt te zijn gegaan, teruggewonnen kan worden door opnieuw contact te maken met jouw eigen levensenergie. Dit vergroot de kwaliteit van het contact met andere mensen.

Aan het einde van de cursus heb je:

- Meer levensenergie

- Ben je je bewuster van je grenzen

- Heb je meer contact met je lichaam

- Een stap gemaakt in kwetsbaar zijn

- Contact met je levendigheid

- Ben je je bewuster van jouw overlevingspatronen en

overtuigingen

- Heb je meer gronding

- Is er meer zelfacceptatie

- Heb je veelzijdige oefeningen gedaan wat je in je dagelijks

leven kan toepassen

Over Jorinde van der Donk | Arnhem

Mijn hart ligt bij het werken met mensen, hen te begeleiden in de zoektocht die het leven voor ieder is en in het leren liefdevol met zichzelf om te gaan. Als bewegings- en lichaamsgerichte therapeut staat mijn empathisch vermogen op de voorgrond- oprecht, warm, luisterend, verbindend en verantwoordelijk. Ik heb van jongs af aan ervaren hoe belastend vroege ervaringen in het leven kunnen zijn. Deze ervaringen en mijn gevoel van verbondenheid met mensen en hun (psychische) problemen zijn de drijfveer in mijn werk. Mijn doel is mensen die vastlopen in het leven hun kracht en (zelf)vertrouwen (terug) te laten vinden en hen te laten ontdekken waar hun talenten en kwaliteiten liggen.

Via onderstaande link vind je overige informatie over de cursus:  spraktijkandrijn/verdiepingscursus-leven-in-je-lijf/

Voor de cursus kun je je opgeven door het aanmeldformulier op spraktijkandrijn/aanmelden-verdiepingscursus-leven-in-je-lijf/ in te vullen of een Email te sturen naar infopraktijkandrijn

Heb je vragen over de lichaamsgerichte therapieën en/of cursussen neem vrijblijvend contact met mij op door een Email te sturen naar infopraktijkandrijn of bel 0619362458. Kijk voor meer informatie op de website: praktijkandrijn.


Foto 2 Jorinde van der Donk Klik om te vergroten

Praktijk Andrijn
Jorinde van der Donk


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen