Proefles Intuïtieve Ontwikkeling - op locatie
WO 19 januari | 19.30-21.00 uur | Nijmegen

0,00


Vanaf 24 januari starten er nieuwe basiscursussen in Nijmegen. Meedoen met een les en meer weten over intuïtieve ontwikkeling? Meld je dan aan voor een proefles. 

Intuïtieve Ontwikkeling maakt bewust wat voor jou NU echt belangrijk is. Wat jij wilt in jouw leven en wat je hiervoor nodig hebt?  Je leert hoe je naar jezelf kunt ‘luisteren en kijken’, om jezelf te focussen op je eigen essentie, het oude los te laten en los te komen van vastzittende overtuigingen en overlevingsstrategieën. De basiscursus intuïtieve vaardigheden is het 1e deel van een basisjaar waarin je jouw intuïtie praktisch gaat gebruiken als een innerlijk kompas. Je leert om vanuit een heldere communicatie met jezelf te vertrouwen op je eigen weten en antwoorden. Om je gevoel te volgen en beslissingen te maken die voor jou kloppen. De lessen zijn ervaringsgericht en maken je bewust van jouw energie, wie je bent, wat je echt wilt en wat je hierin tegen komt.

De oefeningen en technieken zijn dagelijks te gebruiken in je leven, relaties en werk. Je krijgt praktische handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken. In de lessen maken we gebruik van aandachtstraining, visualisatie, energie- en lichaamswerk, spel.

Informatie + Aanmelden » Intuïtief Traject - School voor intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling

www.intuitieftraject.nl

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Planetenstraat 30
Nijmegen


0616051782
info AT intuitieftraject DOT nl

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!