05sep 2022
Workshop engelen meditatie en HSP

Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen

In de workshop Engelen en HSP (hoogsensiviteit) maak je contact met je engel door middel van Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit.

Voor wie? 

  • voor iedereen die contact wilt met zijn engelen
  • hooggevoelige of hoogsensitieve mensen; die last hebben van negativiteit uit de omgeving, energie kunnen aanvoelen
  • bij lichamelijke en emotionele klachten: slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen
  • balans tussen prive en werk willen ervaren
  • voor rust en vertrouwen in je zelf

Je maakt contact met je engel door middel van Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen: lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen en helpt je keuzes te maken. Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien. De workshop is live in Centrum de Vuurvlieg in Nijmegen. 

Reviews: 

  • 'Door de workshop ben ik ontspannender geworden en als het even tegen zit vraag ik hulp van de engelen.'
  • 'Het ervaren van het eerst aarden en dan pas openen naar boven geeft me rust en verheldering. Door de workshop engelen heb ik beter contact met mijn lichaam.'

Informatie

05 sep 2022 | 27 juni en 4 juli, 17, 24, 31 okt
20.00 - 22.00
19,00 per workshop. Korting bij 3 opeenvolgende workshops.

Waar?

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Contact

Workshop engelen meditatie en HSP

Wat doe ik nog meer?

Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen
De praktijk Evenwichtigleven biedt u de mogelijkheid om via acupunctuur en of Chinese kruiden bij klachten zoals lage rugpijn, overgewicht en stress, depressie, slapeloosheid, hoogsensitiviteit en onverklaarbare pijnklachten te herstellen.
Paula Holtzer
Meditatie
Evenwichtigleven - Engelenmeditatie
Paula Holtzer
Nijmegen
In mijn diverse workshops Engelenmeditatie maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde.
Evenwichtileven - Paula Holtzer
24sep
Cursus
Workshop Mozaïken
Evenwichtileven - Paula Holtzer
Nijmegen
We gaan onze eigen altaar mozaïeken. Iedereen kan mozaïeken ook als je het nog nooit gedaan hebt. Door de steentjes ontstaat er een prachtig kleur effect waardoor je blij wordt van het resultaat. Je altaar maakt van je huis een krachtplek.
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
12sep
Workshop
Volle maan meditatie en hartsverlangens
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen
De volle maan is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je hemelsplan. We laten ons inspireren door engelenkaarten. Ik geef een geleide meditatie, gaan we drummen en gebruiken we onze stem.
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
19sep
Cursus
Cursus samen afvallen door acupunctuur
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen
De workshop samen afvallen door acupunctuur is een motiverende methode om op gezond gewicht te komen. Acupunctuur doorbreekt de vicieuze cirkel van gewichtstoename. De groepsconsulten worden vergoed door zorgverzekeraar. Nieuwe inzichten en energie.
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
17okt
Cursus
Cursus engelen meditatie en HSP
Evenwichtigleven - Paula Holtzer
Nijmegen
Je maakt contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. We laten ons inspireren door engelenkaarten. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit.