Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Art-Yoga workshop: Holding Space for You
ZA 14 september | 13.30-17.30 uur | Ubbergen (bij Nijmegen)

75,00 | Incl. materiaal, thee en iets lekkers. Studentenkorting: 20%


HOLDING SPACE FOR YOU: ART-YOGA WORKSHOP

Met Volle Maan!

Verbind je met de veilige ruimte binnen jezelf en leer om vanuit deze ruimte te creëren - workshop door Laura Klinkenberg

Beschikbaarheid voor 8 deelnemers

- KUNDALINI YOGA & CREATIE -

Er is altijd een veilige ruimte binnen jezelf. In deze workshop leer je om je met deze ruimte te verbinden. De workshop start met een Kundalini Yoga-set. Kundalini Yoga helpt je om jezelf te verbinden met je adem en ontvankelijk te zijn van geest. Het is de Yoga van het bewustzijn.

Door volledig bewust te zijn van alles wat je doet en ervaart binnen in jezelf, leer je om je bewustzijn te vergroten. Tijdens de 4 uur durende workshop is er een performance ‘Draagmuur’ en werk je met een visualisatie. Met klei gebruik je je zintuigen en geef je intuïtief vorm aan jouw veilige ruimte.

- LAURA KLINKENBERG -

Laura Klinkenberg (lauraklinkenberg) studeerde in 2015 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Een van de belangrijkste vragen waar Laura zich in haar werk mee bezighoudt, is: 'Hoe breng ik de ruimte tussen mezelf en anderen - de tussenruimte - in beweging? ' Ze werkt als kunstenaar, ontwerper en Kundalini Yoga-docent.

Laura gebruikt het lichaam en de fysieke aanwezigheid daarvan als een hulpmiddel om de tussenruimte te onderzoeken, de sociale ruimte die vol zit met betekenis, gevoelens en gewoonten. Ze won verschillende kunstprijzen met haar werk, waaronder de GRA Award voor Design met haar afstudeerwerk.

Informatie + Aanmelden » The Art of Kundalini Yoga | Laura Klinkenberg

www.theartofkundaliniyoga.nl
Bekijk Facebook event

De Refter
Rijksstraatweg 37
6574AC Ubbergen (bij Nijmegen)

Laura Klinkenberg
0610628667
contact AT theartofkundaliniyoga DOT nl

Meer agenda van Ritual Design / The Art of Kundalini Yoga

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!